Parallax Image

Без проблеми с КЗП и непоискани търговски съобщения

Онлайн обучение

Запиши се сега

Ако изпращате имейл кампании до вашия имейл списък

Най-накрая може да си отдъхнете и спокойно да изпращате имейли, без да се притеснявате, че някой ще подаде жалба в Комисията за Защита на потребители и ще ви начислят глоба, която ще получите след около месец.

През последните години се нагледах на подадени жалби и глоби, които собственици на бизнес плащаха, само поради незнание.
Всеки ден получвам непоискани имейли, защо да не го правя и аз? - ако и вие си мислите така, може да си имате проблем някой ден.

Ако редовно поставяте надпис във всяка една ваша имейл кампания – "Това е непоискано търговско съобщение“ и след това стискате палци това да проработи - ще ви кажа, че има начин, по който да сте сигурни, че няма да ви дойде глоба по пощата след месец.

Image Block

Какво ще научите?

Ще ви покажа как да си изградите план за действие - стъпка по стъпка, който да следвате и който да ви гарантира, че няма да имате проблеми с КЗП и спокойно ще си изпращате имейли, които да увеличават приходите ви.
Ще имате и спокойствието да работите по бизнеса си, докато имейлите ви се превръщат във ваши търговски агенти и продават вместо вас.

Тук е събран целият ми опит досега и всички успешни практики по тази тема.
Обучението включва видео лекции и примерни казуси, както и начини на действие според вашия случай. Обучението е така проектирано, че ще се разширява непрекъснато.

Хубавата новина е, че в това обучение ще може да задавате и свои въпроси много след като сте го преминали и да получавате отговори, не е само среща за един път, а разполагате с материалите за цели 12 месеца.

Image Block Image Block Image Block

За кого е подходящо това обучение

То е за вас, ако сте решени да въведете имейл маркетинга си в ред.

Ако искате имейл маркетинга да започне да ви носи печалбите, от които имате нужда и спокойно да работите по бизнеса си.

То е за вас, ако сте готови да действате сега и да прилагате на практика съветите, които ще получите.

Ако наистина искате да спрете да се притеснявате и да разчитате на случайността.

Ако искате да поемете бизнеса си в свои ръце и да сте уверени, че правите всичко правилно.

Ако искате да не пропускате потенциални клиенти и да имате списъци с имейли, които наистина да увеличат приходите ви.

iPhone Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Parallax Image

За кого не е подходящо


Ако сте от хората, които ще преминат и през това обучение, но няма да приложат нищо на практика и ще се надяват да платят на някой, за да им се размине - по-добре не започвайте.

Parallax Background Image

Само сега ще имате шанс да заплатите 48 лева и да спестите 10 пъти повече, като се предпазите от глоба от КЗП, която е на стойност 500 лева.

Ако се включите още сега в обучението - първите 10 човека, които участват ще получат БОНУС - 1 час индивидуална консултация.


По време на консултацията ще разгледаме конкретно техния имейл маркетинг и ще им дам идеи за подобряване, ще проверим дали не са допуснали някои грешки …с една дума - пълен одит на имейл маркетинга им.

Защо да изберете мен?Защото се занимавам с имейл маркетинг усилено през последните 6-7 години.
Създател съм на онлайн продукт за имейл маркетинг Emailinvest, който работи с клиенти от България и още няколко държави.
Защото всеки месец консултирам много хора, които имат конкретни казуси относно Непоисканите търговски съобщения и КЗП и пред очите ми са минали множество реални случаи с успешен изход.

Image Block

За да не чакате да стане късно, може да действате сега и то на изключително изгодна цена до 1.04.2016

48 лв.

Оферта

Възползвай се от предложението

48 лв.

Първите 10 човека, ще получат БОНУС - индивидуална консултация за техни 5 имейл кампании и план за подобрение.